Ehdokkuuteni vuoden 2017 kuntavaaleissa varmistui tänään. Turun kaupunginvaltuustoon ponnistetaan Kokoomuksen mainiolta listalta.

Miksi ehdolle?

Turku on upea kaupunki, jonka tulevaisuuteen vaikuttaminen on tärkeää ja kiinnostavaa. Soveltaen Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon viime sunnuntaista linjapuhetta: Kaupunki ei muutu, sitä muutetaan!

Synnyinkaupungin tunteminen kuin omat taskunsa on luonut Turkuun ja turkulaisiin niin vahvan siteen, että mahdollisuutta osallistua yhteisten asioiden hoitamiseen ei vain voi jättää käyttämättä.

Vaikuttamistyö lähtee siitä, että kaupunkilaisia kuunnellaan, osallistetaan ja ymmärretään. Luottamushenkilöllä on oltava näkemys siitä, mitä Turussa tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa, mutta hänen pitää olla ennen kaikkea henkilö, jolle halutaan kertoa ja jota kiinnostaa kuunnella.

Ehdokkuus merkitsee valmiutta sitoutua Turun kehittämiseen seuraavan vaalikauden ajaksi eli vuosiksi 2017-2021. Luottamushenkilönä tärkeintä on olla motivoitunut käyttämään aikaa ja hyödyntämään loputonta tiedonjanoa yhteisten asioiden hoitamiseen. Tähän minulla on kova polte, tulen jatkossakin toimimaan täydellä sydämellä!

Millä eväillä kuntapolitiikkaan?

Kokoomuksen arvopohja luo päätöksenteon perustan. Uudistusmyönteisyys, ja valinnanvapauden kunnioittaminen ovat esimerkiksi niitä seikkoja, jotka ohjaavat omaa poliittista ajatteluani.

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan viikoittaiset kokoukset sekä osallistuminen kaupunginhallituksen varajäsenenä eri toimielinten työskentelyyn ovat olleet erittäin mielenkiintoisia ja opettavaisia vaikuttamisen paikkoja. Päätöksenteon mekanismit ovat tuttuja niin lainsäädännön, kokoustekniikan kuin poliittisen kulttuurinkin osalta.

Turun päätöksentekoa pitää tehdä rakentavassa hengessä. Prosessit nopeutuvat ja tuloksia on helpompi ennakoida, kun politiikkaa tehdään yhteistyössä neuvotellen ja sopien.

Luottamustyön yhteensovittaminen väitöstyön kirjoittamisen ja lapsiperhearjen pyörittämisen kanssa vaatii järjestelmällisyyttä ja ajanhallintataitoja. Kulunut kausi on onneksi osoittanut, että kumpaakin löytyy.

Tunnen Turun, tiedän vaikutuskanavat, vien asioita eteenpäin!

Milloin kuntavaalit järjestetään?

Kuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 9.4.2017. Ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 29.3.-4.4.2017. Lisätietoa kuntavaaleista löytyy esimerkiksi täältä.

Mukaan kampanjaan?

Kampanjaa tehdään joukkueena, ja nyt onkin mitä parhain hetki liittyä mukaan tiimiin. Ota yhteyttä esimerkiksi sini.ruohonen@gmail.com  tai  +358 44 538 8786. Tehdään yhdessä Turusta entistäkin parempi kaupunki meille kaikille!

 

Tiedolla, taidolla ja rohkeudella,

VTM Sini Ruohonen

Ehdolla kuntavaaleissa 2017
Merkitty: