Ainutlaatuinen Turku!

Rakentaisimmeko uusia asuinpaikkoja lähelle keskustaa palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle? Veisimmekö kaupungin palvelut sinne, missä asukkaat muutenkin asioivat, kuten kauppoihin tai kauppakeskuksiin?

Miten olisi uusi tapahtumakeskus kulttuurille, taiteelle ja historialle? Voisiko sen tehdä yhteistyössä yksityisten toimijoiden kanssa, jotta verorahat riittävät myös muihin palveluihin? Logomon menestystarina tarvitsee jatko-osan.

Tekisimmekö keskustasta kauppapaikan, josta löytyy ainutlaatuista designia ja ravintolakulttuuria?

Sivistämmekö lapsiamme varhaiskasvatuksella, jota voi tuottaa yhtä lailla kunta tai yksityinen hoitopaikka? Suunnittelemmeko pienten lasten koulut turvallisen matkan päähän kotoa? Ja pidämmekö kiinni jatkossakin erikoisluokista ja yksilöllisistä opintopoluista?

Voisiko Turku olla entistäkin kansainvälisempi kaupunki? Vahvistammeko yliopistojen ja korkeakoulutuksen asemaa kaupungissa luomalla modernin kampuksen?

Lisäisimmekö harrastusmahdollisuuksia palveluseteleillä ja yhteistyöllä seurojen kanssa? Olemmeko palvelujen järjestämisessä digitalisaation ykköskaupunki Suomessa?

Oletko samaa mieltä siitä, että terve taloudenpito on vastuunkantoa tuleville sukupolville? Voisiko Turku olla yhä useammin edellytyksiä luova alusta, eikä vain perinteinen palvelujentuottaja?

Nopeuttaisimmeko päätöksentekoa ja loisimmeko Turkuun ketterämmän poliittisen kulttuurin?

Uskommeko siihen, että uuden sukupolven poliitikot ovat halukkaita tekemään uudistuksia ja lisäämään rakentavaa vuoropuhelua?

Sanoisimmeko uusille turkulaisille asukkaille ja yrityksille lämpimästi tervetuloa? Vauhdittaisimmeko uusien työpaikkojen syntymistä ja panostaisimmeko uusien turkulaisten kotoutumiseen?

Jos vastasit myöntävästi, olemme samoilla linjoilla. Haluan, että Turku on meistä jokaiselle ainutlaatuinen kotikaupunki. Turku tarvitsee uusia ajatuksia ja määrätietoisia päätöksentekijöitä.

ROHKEUTTA, TURKU!

Lue tästä Turun Kokoomuksen v. 2017 kuntavaaliohjelma “Turku – kasvun paikka”.

 

non dolor. Phasellus sed quis, elit. adipiscing venenatis sit pulvinar fringilla